REFERENSER HEALING

UTBILDNING HEALING

Stina, Meridian Flush;

"Bra tips och hjälp hur jag skulle starta upp mitt inre inför healingen. Bra feedback att jag gjort rätt och mycket pepp och glädje över varje framgång jag gjort. Kändes tryggt att ha dig Benita som lärare..."

 

Jenny, Meridian Flush;

"Jag har gått distans utbildning i Meridian flush healing och spolning med Benita som lärare och kan rekommendera henne varmt. Benita är en fantastisk lärare som stöttar, motiverar och lämnar feedback på ett bra sätt."

 

Anne-lie, Månljushealing;

"Jag kan varmt rekomendera Benita i månljushealingen väldigt duktig lärare som ställde upp när man hade frågor om utbildningen

Samt väldigt mån om man förstår saker har en bra kontakt med sin klient ."

 

Mimi, Månljus-och Solljushealing;

"Tusen tack Benita allt stöd och för att just du tog mig till mitt mål att bli utbildad sol-och månljushealer. För allt du lärt mig, för allt stöd jag fått och allt tålamod du visat. Jag är så tacksam över att du funnits vid min sida närhelst jag behövt det, utan dig hade jag inte varit där jag är idag Jag är dig evigt tacksam. Stor kram/Mimi "

 

Malin, Good Sleep Empowerment;

"Benita Karlsson, stort stort tack för initieringen i Good Sleep Empowerment. Efter massor av år med sömnproblem och att alltid vakna mer eller mindre medvetslös, så vaknade jag idag ganska pigg!!! Kommer inte ens ihåg när det hände senast. Har varit vaken flera ggr inatt men snabbt somnat om. Och får vakna pigg. Det känns fantastiskt! Du är verkligen jätteduktig!!!!"

 

Sussi, Good Sleep Empowerment;

Den är fantastisk, jag som har haft sömn problem i såå många år.. Har ej det längre.

Fick utbildning av Benita Karlsson..

 

Jeanette;

" underbara Benita för dessa dagar denna vecka då jag har fått prova på din fina healing och den i dag som jag fick (Full Spectrum Healing) i morse hjälpte mig massor, har fått ny fin energi att jobba på mera.Du är guld värd vår vackra Benita Karlsson en otroligt duktig healer och vet vad du håller på med rekommenderar denna ängel. Jag är så oerhört tacksam. Varsågod i från djupet av mitt hjärta. Kram"

"Underbara du tusen tack för en super start på min vecka med din magiska healing, finaste Benita. Rent flöde."

 

Sandy;

"Benita du är en fantastisk healer"

 

Sussi;

"Healing är så läkande och uppfriskande ,energi givande..

 

Gittan; Full Spectrum Healing - "Jag måste berätta nu om min fantastiska, underbaraste healing nånsin Det höll på i 40 min i min kropp. Är helt ny människa alltså Älskade Benita Karlsson. Tusen tack för den bästa healing nånsin, som jag har varit med om finaste underbaraste Benita.

Hela kroppen fick stickningar/pirrade .Översta kroppen forsätter ännu, och det kände jag mer än neråt vid benen. Och mitt huvud är rensat från allt nu. Det var det starkaste jag har varit med om i healingväg. Ja det var helt fantastiskt, är som ny person nu. T.o.m. min värk i knät har blivit lindrat."

 

Susanne Hellman, Master Healer;

Hej Benita! Vilken underbar redovisning! Wow! Känns som att du ÄR full spectrum! Fantastiskt och roligt min vän! Jag förstår dina känslor till energin och till vad den gör! Ännu en energi som du nu bemästrar med stor kraft och intelligens! Grattis!