REGNDROPPSMASSAGE

Raindrop Technique - Regndropps Massage

Raindrop Technique - Regndropps Massage


Tre behandlingar i en:


Lakota-indianernas fjäderlätta fingerrörelser på ryggen som stimulerar nervsystemet.


Vitaflex från Tibet är en fingervickningsteknik som skickar impulser i kroppens elektriska system  för att lösa upp blockeringar.


Den uråldriga insmörjningen med ekologiska eteriska oljor, som är växternas skyddande och livgivande vätska, ökar antioxidantaktiviteten i hela kroppen, renar den, stödjer immunförsvaret och stärker ryggen.


Oljorna som används är 100 % ekologiska av hög kvalitet kommer från Young Living.


Om


Regndroppsmassagen är en kraftfull, härlig, väldoftande och rogivande behandling.  9 olika oljor appliceras under fotsulorna och på ryggen och stryks in med lätta rörelser samtidigt som dofterna tar sig in via andningen. Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effektien bli att du upplever en känslomässig balans och glädje. Eteriska oljor jobbar på cellnivå, söker sig dit de behövs och sägs öka cellernas upptag av syre och näring. De kan hjälpa till med att höja kroppens antioxindantkraft, dvs förmågan att motstå åldrandets nedbrytning av kroppen.


Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som är ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter.


Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor;

Valor - (Rosenträ, Blå Renfana, Frankincense och gran) - Balanserar energin i kroppen.

Oregano

Timjan

Basilika 

Cypress

Vintergröna

Mejram 

Pepparmint 

Aromaseiz - (basilika, cypress, mejram, lavendel, pepparmint)

 

Samt ev. övrig olja som stärker just dig och sina symtom.Frekvens


Denna behandling kan du få så ofta eller så sällan du önskar. En gång i veckan, varannan vecka, en gång i månaden, varannan månad osv. Det är helt upp till dig hur din upplevelse är och hur du reagerar på behandlingen. Lika väl som att man kan gå och få klassisk massage regelbundet så kan denna fås med samma frekvens.


Priser klicka här


Kontaktformulär

 
 
 
 
Jag är en människa INTE en robot.
 
 

Copyright Lifeharmony Eskilstuna / True Heart Expo 2015-2020 ©  All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera