REIKI

ReikiVad är Reiki?

 

Reiki är en flertusenårig österländsk teknik för avslappning och för att lösa upp energiblockeringar så att livskraften, livsenergin, kan flöda fritt och kroppens självläkande förmåga stärkas. Rei kan översättas till universell, vilket innebär allomfattande. Men det betyder också högre visdom, Gudsmedvetandet, den dolda styrkan, etc. Översättningen man väljer är beroende på trosuppfattning. Ki är livsenergin, som flödar genom allt levande - människor, djur och växter. Livsenergin kallas också för qi, chi eller prana.

Livsenergin påverkas starkt av våra tankar och känslor, såväl positiva som negativa. Negativa tankar och känslor gör det svårare för livsenergin att strömma fritt i kroppen medan positiva tankar och känslor stärker flödet. Eftersom vi människor ibland har negativa tankar och känslor, har de flesta av oss mer eller mindre energiblockeringar. Om blockeringarna blir långvariga, det vill säga man har fastnat i ett negativt tanke- och känslomönster, kan olika sjukdomssymptom uppstå.

Man kan säga att Reiki är en healing-metod, helandemetod, som kan hela både fysiskt, psykiskt och andligt – och en metod för personlig utveckling och hjälp i vardagen. När du har svårt att slappna av, svårt att sova, om du lätt blir stressad eller behöver komma ur ett beroende m.m. Reiki kan också hjälpa till att skapa lugn och harmoni i livets slutskede. Allt levande – människor, djur och växter – påverkas av den kärleksfulla, helande Reikienergin. Reiki fungerar antingen man tror på det eller inte.

 

Reiki bygger på en av de äldsta formerna av helande och är en mjuk energimedicinsk metod. Många beskriver en Reikibehandling som en varm och pirrande känsla, samtidigt som du blir avslappnad och lugn.

Reiki kan hjälpa vid stress, oro, nedstämdhet, sömnproblem och värk. Om du står vid ett vägskäl eller känner att livet inte längre har någon mening. Reiki är även ett verktyg för personligt och andligt växande och lär dig att vara närvarande i nuet. Reikis grundare, Mikao Usui, lärde sina elever att läka sig själva och att praktisera Mindfulness.

Reiki kan beskrivas som den livsenergi, eller livskraft, som finns inom allt som lever; människor, träd, växter och djur. Ordet Reiki är japanska och betyder Universell livskraft.


Reiki är godkänt av Skatteverket som förebyggande och rehabiliterande friskvård, både som behandling och som utbildning för självhjälp.


Här finns mycket bra och intressant information om Reiki: http://www.secourong.com
Om mig


Benita Karlsson heter jag och bor på landet utanför Eskilstuna med min familj.

Jag har alltid haft ett medialt intresse och har nu påbörjat min mediala resa.

Jag har upptäckt att healing är underbart att ge och få, samt dela med sig av.

Är du intresserad av att få healing? Eller utbilda dig?

Kontakta mig här (klicka på länken), skriv namn, telefonnr och

e-postadress.
Hur fungerar distans healing?

Eftersom tid & rum inte är ett hinder för upplevelse, förståelse & överföring av energi, så känner utövaren av distanshealingen in sin klients energi på avstånd. Han eller hon använder då särskilda tekniker för att vitalisera, stärka & förändra hela klientens energisystem till ett tillstånd av mer och bättre hälsa & välbefinnande. Distanshealing påverkar & stärker alla delar av dig; din fysiska kropp, mentala, emotionella & andliga. Naturligtvis är det bästa sättet att förstå detta fenomen genom att uppleva det.

 

Fördelar med Distans Healing:

 

* Sparar tid & miljö genom att DU inte behöver resa.

* Du kan stanna hemma i DIN säng!

* Du känner DIG mer bekväm & avslappnad hemma hos DIG själv & du kommer då att vara mer mottaglig för den helande energin.

* Kunder som har svårt att resa på grund av hälsan, eller annan anledning, har fortfarande möjlighet att ta emot helandet tack vare Distanshealingen.

* Du & jag behöver inte vara i samma stad för att DU ska kunna ta emot ett helande. Du kan vara var som helst på planeten!


Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet och följer alltid förbundets riktlinjer.Försäkring


Känn dig trygg! Vid ett besök hos mig är du fullt försäkrad.

Jag har distansutbildningar i;

 • Solljushealing
 • Månljushealing
 • Silver Violetta Flamman
 • Meridian Flush
 • Reiki 1 + 2
 • Reiki Master
 • Full Spectrum Healing
 • Kundalini Grund
 • Kundalini Master
 • Purple Reiki
 • The Good Sleep Empowermen
 • Fler utbildningar kommer

Copyright Lifeharmony Eskilstuna / True Heart Expo 2015-2020 ©  All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera